SANT JORDI




PRINCESA, VIGILA!


Hi havia una vegada, en un pais molt llunyá, un poble que era amenaçat per un gegant drac.
En aquell poble hi vivia un princesa, amb el seu pare, el rei; en un petit castell a la punta de la muntanya.
El rei estava molt preocupat pel seu poble, el drac rondava per alla. Ja s'havia menjat tot el bestiá del poble, les obelles, les vaques, els bous, les gallines,...
Estava molt desesperat per trobar una solució.
En aquells temps, rondava un caballer molt valenta, capaç de derrotar a qualsevol monstre. El rei no va dubtar en enviar-li una carta demanant ajuda.
Aquella nit, el drac va entrar al castell i va exigir menjar. Si el rei no li donava, cremaria tot el poble. Aixi que el drac, mentres el rei pensava en que donar-li per menjar, va raptar a la seva filla; la princesa. Li va dir que si trigava mes de 3 dies en conseguir menjar per ell, se la menjaria.
El  desesperat va enviar a la seva cort a buscar el caballer tan famós.
El caballer va arribar. El rei li va explicar la situació en que estaven, i el caballer va acceptar enfrentar-se al drac i a canvi el rei li deixava de herencia el regne. El rei va acceptar, per tal de recuperar a la seva filla.
Va anar a la cova on el drac es refugiava.
I.. quan va sortir el drac.. el caballer es va morir de por, va sortir correns amb el seu caball i va deixar totes les seves coses alla.
El rei tot desebut, va agafar l'espasa i va encarar-se al drac.
La princesa, veien la situació, va arrencar a corre i li va treure la espasa de les mans al rei, va saltar sobre el drac i li va clavar l'espasa al mitg del front. El va matar.
La princesa va anar cap al seu pare per abraçar-lo.
El rei va fer una gran festa al castell. I mai mes va tornar a confiar amb cap altre caballer.
El caballer de la cort, va ser la seva filla, la princesa. I durant molt de temps va ser la mes famosa del regne; va matar a molts monstres i mai va fugir d'ells.

fi

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

12 MESOS, 12 HISTÒRIES...

INVENTS